Logo Logo

Element NL verhuist: kleine stap op de kaart, grote stap voor ons bureau

  Terug naar overzicht

Vanaf maandag 13 februari is Element NL verhuisd naar een nieuwe locatie in het gebouw New Babylon in Den Haag. Hoewel slechts 200 meter verderop, is dit moderne en frisse kantoor een grote stap vooruit voor het bureau en de vereniging. De nieuwe mogelijkheden en open uitstraling sluiten goed aan bij de verdere ontwikkeling en professionalisering die Element NL ingezet heeft met de nieuwe koers en naam in 2022.

Het gebouwencomplex New Babylon biedt sinds 2013 uitstekend gefaciliteerde kantoorruimtes direct naast station Den Haag Centraal. Element NL heeft haar intrek genomen op de vierde verdieping. Dit betekent verbeterde samenwerkingsmogelijkheden; op korte afstand in hetzelfde gebouw zijn meerdere organisaties gevestigd waar de vereniging nauwe banden mee heeft. Tevens verhuist binnenkort partnerorganisatie Nexstep mee en zij vestigen zich direct naast ons.

Element NL en haar medewerkers zijn enthousiast over deze inspirerende, nieuwe omgeving. Het geeft frisse energie om samen met de leden nog meer de schouders te zetten onder alle plannen en acties waar we mee bezig zijn. We hopen u dan ook te mogen verwelkomen in ons nieuwe kantoor.


Het nieuwe adres:

Gebouw New Babylon
Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag

  • © 2024 Element NL