Logo Logo

Publiekscampagne Energie voor morgen

  Terug naar overzicht
Van 1 februari tot medio maart loopt de publiekscampagne Energie voor morgen, een initiatief van de 13 Nederlandse olie- en gasbedrijven, verenigt in NOGEPA. Het doel van deze campagne is te laten zien welke rol we innemen en willen innemen in de Nederlandse energievoorziening van vandaag, morgen én overmorgen.

Aardgas verzorgt een belangrijk deel van onze energie van vandaag. Tegelijkertijd werken we allen hard aan de energietransitie op weg naar een CO2-vrij energiesysteem in 2050. De Nederlandse gasindustrie speelt daarin zijn eigen specifieke rol. Vandaag door Nederlands aardgas te produceren, morgen door inzet van onze kennis en infrastructuur voor nieuwe toepassingen zoals waterstof pilots en CO2 opslag, en overmorgen als een getransformeerde sector deel van het nieuwe energiesysteem, bijvoorbeeld in de vorm van elektrificatie van gasplatforms, de productie en het transport van waterstof, geothermie projecten en groen gas productie. Daarmee werken wij hard aan de Energie voor morgen.

De campagne bevat een commercial op TV (https://www.onsaardgas.nl/energie-voor-morgen/), radio commercials, advertenties in landelijke dagbladen en snaps op online en social media.
  • © 2024 Element NL